Saturday, June 26, 2010

entry ini khas untuk seseorang hamba Allah :

miss/mr/mdm :


saye terime kutukan, cemuhan dan kutukan anda,
dengan hati dan tangan yang TERBUKE !


walau pun sye rse, care awak SGT TIDAK berhemah.
dan nmpk sgt awak ade niat utk memalukan sye di blog kepunyaan sye sndiri.
dan bukan dengan niat dan tjuan yg baekk.
saye akui kesilapan, kekurgn dan kslhn sye.
sye adalah sye.


sye seorang yg bersikap OPEN MINDED.
jadi, berani lah utk tunjukkan siape diri anda.
jika anda rse anda benar.
ape-ape. boley ckp direct dgn sye.
kalau pyh sgt, boleyyy email je :

sweetycutey_sc90@yahoo.com


bukan dengan cre mengaibkan org yg anda nak tegur.
sye fikir awak lebih tau bnde nih dri sye yg serba tak sempurne ini kot. haha.



TRIME KASIH banyak-banyak ye ats teguran .
hehe "_^


4 comments:

Rara Nasiha said...

siapa yang telah mengaibkan anda ni? tak baik.

a i s h a said...

entah. die takot untuk berithu siape die sbenanye. tp tidak mengapalah rara, die takot kot. tak pon x nak hubungan kami keruh. haha.
tak pe lah, die dh tunaikan tgjwb die walaupun bukn dgn cre yg spatutnye. sye salute die :)

Nor Anati said...

sabar ja... lumrah la.. ada org suka kita, ada org tak suka kita... kena igt.. allah sentiasa ada dengan kita. Amin..

a i s h a said...

anati : thx :)
sha sedar sha manusia yg lemah. tak terpelihara dri sebrg dosa.