Friday, June 18, 2010

kesinambungan dri mlm tdi :
venue : bilik
hnye skdr nak meluahkan kat blog peribadi aku. huh. utk mereka-mereka ini. mlm tdi mmg kitorg bengang gile gaban ahh kat korg. kitorg bole trime if 'kau' ckp elok2. tp bile 'kau' sound kitorg ckp 'kitorg nih amek ksmptn' lah ape lah. ko tak pikir ke ape ktrg rse. even kitorg oke ngn korg. kdg2 jgn pijak kpale kitorg. byk bnde dh kitorg thn dgn prngai korg. dgn mulut bisa 'kau' tuh. kalau btol kitorg nih jns amek ksmptn, slme nih ade ke nmpk kitorg lari dri kne bentang ke ape semue? fikirlah sikit. fair lah. same2 x tdo, sme2 penat. at last nye, kitorg akui lah if korg rse kitorg slh. mgkin ade slh kitorg. n mungkin ade jugak slh korg. walau ape pon. kitorg x slh kan korg. kitorg pun just buat ape yg mampu je. dannn. kitorg sgt rse berbaloi dn dihrgai bila usaha kitorg yg x sberapa tuh dipuji. hikmah kan? xpe lah. kite jdikan peristiwa n slh fhm nih sbgi pgjrn. kite pon x pnah gado kan? sekali bia kite rse. haha. maaf scre peribadi utk aku kat 'korg' bertige.GUDLUCK utk presentation korg nnt "_^
venue : the MINES
kami berdue mkn KFC dengan sgt rakus. sgt-sgt kelaparan dan kebuluran. haha.
ANGAH ahh punye pasal. haha. then, WINDOW SHOPPING sahaje yg
mampu apabile duet tiade di dalam akaun msing-msing. haha. bersabarlah ye wahai hati. hehe. nnt ade money MARE dlm akaun aku. akn aku kmbali ke situ. haha. gileee. smbil mengunyah ice cream MCD yg sgtt sedapp. kami berdue menghabiskan time dgn masuk ke dlm smue kedai kasut. dan stiap HIGHEELS yg sgt tinggi dan elegant, akn kami sarungkan ke kaki sbgi tnde kami sgt-sgt tidak sbar utk SHOPPING sakan gilee ! haha. dri yg x tggi, smpi yg plg tinggi.
teruje gilee kaww ! ahhhhh ! ape kitorg peduli. bile lgi nak cube pki. wakaka.
time syok2 mkn tuh kan ? tetibe ade sekumpulan adik-adik lelaki. perhhhhh ! sorg tuh sgt mencairkan iman kami berdue. mane tak nye, gaye, cre ckp, jln, dress up, sling x tumpah mcm REMY ISHAK. huh !
sib bekkk aku dh ade PRINCE dlm hati nih, kalau tak, siap kau 'dik', x dpt jdi pkwe, jdi 'angkat-angkat' pon boleyyy. kahkahkah. gilee angau dowww ! sudah-sudah ! cukup stkt itu aisha ! hahaha.
venue : kelas QFQ ( hifzul Quran )
aku cuakk gilee bile nak tguuuu USTAZ dtgg. aiyooo ! korg x rse ouh cne kuat nye aura USTAZ tuh. huh ! sungguh lahh sesuatu yg sgt mencuakkan bile, hafal 3 surah sndiri @ depan membe-membe lancar je. 'masalah tada'. haha. tp. nmpk USTAZ dtgg dri jauhh je punn cukup akn wat hfln korg hilangg. blank otak kawww. haha. yg korg igt tuh ntah mane-mane dh lari nye dlm otak korg. haha.
aku sepatotnye orgg 1st yg g hafal dpn USTAZ, tp k.wadi g dulu, then bru aku g. fuhhh ! duduk dgn pnuh sopan tgkp lentok depan USTAZ, dlm hati ak time tuh, mcm nak gileww rabak nyee. haha. AL-FATIHAH ntahh bpe bykk kali aku ulang. haha. tp.. Alhamdulillahh sangat-sangat ! syukurrr ! hafalan berjln sgt baekk ! x de sangkut mane-mane. fuhhhhhhh ! mujurlah Allah selamatkan aku. huhu.
'USTAZ, moge mrkh SHAFAWI sye, USTAZ tinggi-tinggi kan lah ye. hehe'. ( aku ckp dlm blog je, nk ckp depan-depan USTAZ, mmg mcm ade emas lh dlm mulut aku ) haha.
venue : depan laptop ( now )
aku tgahh dgar lagu JESSE MCCARTNEY ' beautiful soul '.
smbil mengupdate blog aku nih. haha.
rajenn gileww lak aku menaip panjang lebor mlm nih. antre reason nye adlh sbb esok xde kelas. BATAL. haha. borak-borak dgn adik ksygn, FATHIN MUNIRAH kat fb. imbau-imbau kngn lme mse kat skul. hehe. 'adikkkk, DAMN dowww, akk rendu awk sesgt !'. time nih gakk, aku rendu FAMILY aku sgt-sgt. smue kat KELANTAN, bercuti ! waa ! abahhhh,, along nak ikotttt ! haha. xpelahh abah.
len kali lah along ikotttt ye. along doa smue selamat BALIK tauuu !
aminn ! renduu someone gakkk !die dh tdoo. tp.
aku akn rendu die stiapp mse. hah a. spe? korgg teka sndiri sudeyy ! haha.
GUDNITE 'b' ! haha. bocor dh rhsie. haha. lastly, skrg nih, dlm kpale otak aku, aku nak amek TEST JPJ cepat !, aku tak sabar nak pegi buat temuduga bykk tmpt utk THESIS aku, tak sabar nak dpt duet INVOICE MARA, x sbaa dpt duet BIASISWA BAITULMAL, kumpul duet bykkkkk, beli NIKON lu, kete, keje, KAWEN ? haha. ntahhh. itu je NO KOMEN. haha. okeyy guys,
mate dh ingin menutupnya punn.
thanxx ah bce surat gilew aku yg berjeler mlm nih. kahkahkah. nite guys ! cool ahh ! akuu E P I !


2 comments:

zither said...

takde shoutbox, so salam singgah di sini aja~

a i s h a said...

thx syg :)