Thursday, August 5, 2010


Yeehaa! Salam utk you all guys (“,)

Entry utk hari ini selepas korg membace entry sebelum ini yang sungguh lah berjeler. Hehe

Entry kali nih, sha tak nak dera korunk dah bace pepanjang. Smpi mengantuk-ngantuk. Haha

Entry kali ini pendek aje. Tapi sha sangat gumbire untuk menaip entry ini. Yeyyyyy! Haha.

Excited lebeyy pulak kau ecahhh! Troskan entry cepat! Haha.

Begini ceritenye, now at kolej sha ada EVENT EKSTIVAL sempena KONVOKESYEN ke13.

Hehe. Biase lahhh kan? Ade booth banyak-banyak bukak. Adoiyaaaiiii!

Biaselah, saye memang sangat lah tak tahan dengan booth-booth nih.

Sangat tak tahan dengan baju-baju kurung moden yang dijual. Hua! Tapi, mcm mahal pulak.

Sygggg pulak dengan duet yg bakal dikeluarkan dari ATM ku. Haha. Tidak mengapelah.

Abaikan dahulu pasal baju. Sebab sha bukan nak post pasal baju sbenanye. Haha. Korunk semue msti dah excited bce kan. Haha

Gni, kat ekspo tuh ade lah pameran and JUALAN rabbit, hamster, ikan laga lahh. Comeyyyy sgt!

Then ade 2 orang classmate sha beli anak rabbit satu sorg. Weeee! Mereka adalah

Embak AYU ZURAITI dan embak NUR AZIZAH. Masing-masing dah dapat sorg anak. Haha.

Dua ekor anak rabbit itu tersgtlah comey. Aduii. Tapiiii kannn…

Sha takut dengan binatang berbulu. Hehe. Kucing dan sbgainye lah.

Takut kene gigit. Haha. Kelakar kan? Jgn lah gelakkan sha, sha allergic lah. Haha

Tapi. Nak dijadikan cerite, tadi tercipte sejarah. Haha.

Sha dah pegang, peluk dann comolot jugak! Hahaha.

Sib bek due-due tak agresif sgttt. Hehe.

Rase gelii bile kuku dorg bergerak. Hehe. Tapi berani jugakkkk akhirnye! Yey!

1 comment:

nisa90 said...

salam aisha..

cantik blog awk..

follow awk yea..